Resultaat 1–30 van de 62 resultaten wordt getoond

Moderne design radiatoren voor de badkamer met stijl.

Een design radiator voor in de badkamer is altijd van belang geweest, waar binnen huis aandacht is besteedt aan een kwalitatief goede en mooie verwarming.

De ontwikkeling van de badkamer inrichting heeft niet stilgezeten, met deze exclusieve badkamer radiator kunt u uw badkamer complementeren.

Met haar unieke combinatie van kwaliteit en design, bieden onze design radiatoren voor de badkamer een aangename warmte en duurzame schoonheid.

Een badkamer radiator heeft een net iets andere uitstraling dan andere radiatoren. Het gaat met name om de exclusieve uitstraling. Over het algemeen beschikt een design radiator namelijk over een glad oppervlak.

Ons assortiment onderscheidt zich door de unieke ontwerp en afwerking van deze ware kunstobjecten. Als gevolg hiervan beschikt elke design radiator van een unieke en moderne karakter.

Met de design radiator is de badkamer altijd lekker warm. Voor elke situatie is de juiste badkamer radiator verkrijgbaar in ons assortiment.

Bij narinc design vind je de juiste design radiator voor je droom badkamer, in allerlei soorten en maten. Voor welk badkamer interieur je ook kiest, wij hebben de geschikte radiator voor je.

Een design radiator verwarmt niet alleen je badkamer, maar is ook een onlosmakelijk onderdeel van je interieur.  Zeker op koude dagen is het heerlijk om je met een warme handdoek af te kunnen drogen na het douchen.

Meeste badkamer radiatoren zijn in diverse kleuren en afwerkingen te verkrijgen.

Tegen meerprijs kunnen de meeste badkamer radiatoren ook in een volledig elektrische variant geleverd worden.

Exclusieve badkamer radiatoren speciaal ontworpen om aan de eisen van moderne badkamer te voldoen.

Narinc Design voor Warmte in Stijl!