Resultaat 1–30 van de 144 resultaten wordt getoond

Exclusieve design radiatoren voor de woonkamer, badkamer en keuken.

Bent u op zoek naar een design radiator? Narinc design heeft een uitgebreid assortiment aan moderne design radiatoren. Onze modellen passen heel goed in elke ruimte en zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Let er wel op dat u een design radiator koopt met voldoende vermogen voor uw badkamer.  Klik hier om het vermogen te berekenen.

Een radiator die precies past in het interieur

Een design radiator is meer dan een gebruiksvoorwerp. Het is een onderdeel van uw interieur een stijlobject dat een aanvulling is op je inrichting.

Normale radiatoren passen niet bij u? U wilt een unieke design radiator kopen met klasse. Onze design radiatoren hebben een exclusieve uitstraling en verdienen daardoor een prominente plaats in bijvoorbeeld de badkamer of de woonkamer. Onze moderne design radiatoren zorgen voor warmte in de kamer of zorgen ervoor dat de handdoeken weer snel drogen. Wij hebben zowel horizontale als verticale modellen beschikbaar en is het aan te raden om goed te kijken naar het vermogen van de radiatoren. U kiest zo dan een  design radiator dat het best aansluit bij uw wensen met een mooie uitstraling.

Een mooie design radiator in huis, een radiator in de badkamer, waar je lekker je handdoeken overheen kunt hangen?

Of wil je een moderne design radiator in de woonkamer of keuken? Onze radiatoren zullen fantastisch staan in iedere ruimte van een modern of strak interieur.

Narinc Design heeft de beste selectie van hoogwaardige design radiatoren, tegenwoordig zijn design radiatoren veel meer dan alleen verwarmingselementen.  We hebben een groot assortiment verticale en horizontale design radiatoren, passend in elk huis.

Voor Warmte in Stijl!