Annuleren en Retourneren van uw bestelde design radiator.  Showroom met exclusieve design radiatoren voor warmte in stijl.

Winkelwagen

 

 

betaalwijze

Annuleren / Retourneren


Bestelling annuleren

Het is helaas niet mogelijk om een bestelling die al geplaatst is te wijzigen. 

Mocht u een bestelling willen annuleren, laat dat ons schriftelijk per post of e-mail weten.

Als de bestelling te ver gevorderd is in het verzendproces dan kunt u deze bij aflevering direct mee teruggeven aan de bezorger of kosteloos retourneren.

U heeft het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de gehele bestelling retour te sturen (herroepingsrecht). 

Herroepingsrecht / Retourneren

Wilt u gebruik maken van uw herroepingsrecht dan geldt het volgende.

U heeft altijd het recht om de koopovereenkomst, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen te herroepen. De herroepingsperiode begint vanaf de dag dat het laatste artikel van uw bestelling bij u (of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder) is bezorgd.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. 

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Uitgesloten van annulering / retourneren (herroepingsrecht) zijn producten die volgens uw specificatie samengesteld of gemaakt zijn, zoals een specifieke kleur, afmeting of materiaal.

Gevolgen van de herroeping

Wij restitueren alle betalingen die wij van u hebben ontvangen, inclusief bezorgkosten, zonder onnodige vertragingen en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag dat we uw besluit om de koopovereenkomst te ontbinden hebben ontvangen. 

Wij gebruiken dezelfde betalingsmethode die u heeft gebruikt om uw bestelling te betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling totdat we de artikelen retour hebben ontvangen.

U retourneert de goederen naar ons en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u ons informeert dat u de koopovereenkomst wilt herroepen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en het werking van de goederen vast te stellen.